NIEUWE DATUM - Za 24 oktober 2020 - Begijn Le Blue 'Toch Bedankt'

In 'Toch bedankt' brengt Begijn herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhalen over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

Begijn le Bleu

De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf.

Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

Begijn werd bekend door het televisieprogramma ’Foute Vrienden’, presenteerde het kinderprogramma ‘Taarten van Begijn’, schreef een boek over wielrennen en maakt ‘Fwiet! Fwiet!’, een podcast over zijn passie vogelspotten. Maar bovenal doet hij al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen.

Begijn le Bleu geeft zelf een woordje uitleg bij zijn voorstelling. Bekijk wat hij te vertellen heeft in onderstaand filmpje.

Begijn Le Bleu - Toch bedankt

Ook De Standaard had niets dan lovende woorden: "Je blijft luisteren omdat je blijft kijken en lachen met de manier waarop hij zijn grappen vertelt. Het was een plezier om Le Bleu zo bezig te zien, vrij als de vogels die hij zo graag observeert." Lees hier het volledige artikel.

kassa €15        vvk €13,50        +60 €12,50       jong -26 €7,50              kansentarief €3

20.15u in CCL        
Foto: © Werner Engelen

button