NIEUWE DATUM - Do 5 november 2020 - Marijn Devalck & Liliane Saint-Pierre 'Compagnons de la chanson'

De voorstelling van Marijn Devalck & Liliane Saint-Pierre van deze middag wordt omwille van het coronavirus en omdat deze voorstelling specifiek gericht is op 65+ers afgelast. We zullen iedereen die tickets heeft gekocht persoonlijk op de hoogte brengen. We gaan op zoek naar een nieuwe datum. De aangekochte tickets blijven geldig. Indien de nieuwe datum niet past betalen we de tickets terug. De overige voorstellingen van het CC Lanaken gaan tot nader order gewoon door.

Marijn Devalck & Liliane Saint-Pierre

Liliane Saint Pierre en Marijn Devalck zijn beiden zwaar gepassioneerd door het Franse chanson. In dit gloednieuwe theaterconcert worden 2 Vlaamse topentertainers voor het eerst samen verenigd én vereeuwigd op het podium, meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson.

Liliane Saint-Pierre en de Franse taal is altijd een goed huwelijk geweest. Als ‘compagnon de route’ kiest Liliane voor niemand minder dan Marijn Devalck. Marijn is – misschien nog meer dan acteur – een begenadigd zanger met warme, rijpe stem die het pure Franse chanson een warm hart toedraagt.

Ze zingen Gilbert Bécaud en Jacques Brel, maar ook France Gall en Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croissy, Yves Montand, Luis

Mariano en Adamo. Ze worden muzikaal ondersteund door het CDLC combo o.l.v. Dirk Van der Linden.

Laat je een middag onderdompelen in het beste van het Franse chanson.

  • zang: Liliane Saint-Pierre  
  • zang & gitaar:  Marijn Devalck
  • zang & c ontrabas:  Jean Van Lint
  • zang & klavieren:  Dirk Van der Linden
  • drum:  Eric Rits

Foto © Jan Huysentruyt

Kassa €16        vvk €14,50        +60/-26 €13,50             kansentarief €3,20

14u en 16u CCL

button