Voorstellingen

 • Accordeonissima (3op4) Do 28 maart 2019 - Peter Van Laet, Sabien Tiels, Ludo Mariën 'Accordeonissima... een pleidooi voor het accordeon!' 18 februari 2019

  “Le piano des pauvres” lijkt al geruime tijd in de vergetelheid geraakt en kampt vaak onterecht met heel wat vooroordelen. Toch bezit dit instrument een rijkdom aan expressiekracht en een muzikaal kleurenpalet om u tegen te zeggen.

 • gruwelijkerijmenWeb Zo 7 april 2019 - Familiefilm 'Gruwelijke rijmen (+6j)' met ontbijtbuffet 21 maart 2019

  Even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Verbluffend mooi geanimeerd door de makers van o.a. ‘De Gruffalo’ en ‘Mannetje Tak’. U kan aansluiten aan het ontbijtbuffet in het CultuurCafé vanaf 9.30 u.

 • BangvanDendonckercampagnebeeld Vr 19 april 2019 - Jens Dendoncker 'Bang Van Dendoncker' 15 maart 2019

  Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn “hoge aaibaarheidsfactor” en “geloofwaardig, ijzersterk spel”, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

 • GuidoBelcantoZogoedalsalleen(c)Geert Braekers UITVERKOCHT! Vr 5 april 2019 - Guido Belcanto ' Zo goed als alleen' 25 maart 2019

  Toen Guido Belcanto 35 jaren geleden als straatzanger begon met het spelen van zijn levensliedjes in de Antwerpse volkscafés, was er niemand die dacht dat hij ooit zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied ... waarschijnlijk ook Guido zelf niet, maar hij voelde wel een heilig vuur in zich branden dat hem uiteindelijk deed geloven dat hij de man was die het levenslied van de ondergang moest redden.