Voorstellingen

 • komediecompagnie UITVERKOCHT! Za 17 november 2018 - De Komedie Compagnie 'De Schaar Erin' 16 oktober 2018

  Voor het zesde jaar op rij komt De Komedie Compagnie met een hilarische komedie naar Lanaken.
  Het stuk speelt zich af in kapsalon 'De Schaar Erin' van de homofiele saloneigenaar Tony (Dirk Van Vooren).

 • SANDRACOVERNMD UITVERKOCHT! Do 22 november 2018 - Sandra Bekkari 'Nooit meer diëten' 13 november 2018

  Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al zo’n 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij je stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes aanleert waardoor diëten totaal overbodig wordt.

 • BartKaell&LucAppermont-geen(c) UITVERKOCHT! Vr 30 november 2018 - Bart Kaëll en Luc Appermont 'Bart & Luc intiem' 08 november 2018

  Luc Appermont en Bart Kaëll intiem … als team. Samen nemen ze u mee naar hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed.

 • Basbirker Za 8 december 2018 - Bas Birker 'Je moeder' 08 november 2018

  In zijn vorige show zei Bas: Ik zal nooit één van jullie worden, want jullie zijn gék. Maar ondertussen is hij toch overstag gegaan. Want 2018 is het jaar dat Bas officieel Belg wordt. En dat heeft hij zich al beklaagd:Ik woonde vijf jaar in België en heb een Belgisch kind. Dus ik dacht: “Papiertje aanvragen en klaar”. Nou, mooi niet! Want dat Belg worden bleek de afgelopen jaren een kermisattractie: Geen rollercoaster, maar eerder de botsauto’s.

 • Yevgueni Vr 14 december 2018 - Yevgueni 'Tijd is alles' 08 november 2018

  Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus.