Praktisch

brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortingen

1. Voorverkoop

U geniet een korting van € 1,50 op de meeste voorstellingen door vooraf uw kaarten te kopen. Voor de filmavonden bedraagd de korting € 1.

2. Voordelig tarief voor -26 en +55 jarigen

Een vaste korting van € 2,50 op de kassaprijs bij de meeste voorstellingen.

3. Jong

Onder het label JONG bundelt het Cultureel Centrum Lanaken een reeks podiumvoorstellingen waarvoor jongeren tot 26 jaar 50% korting krijgen op de kassaprijs.

4. Abonnement

Wie kiest voor minstens  3 voorstellingen naar keuze uit het aanbod podiumvoorstellingen en klassieke concerten  profiteert van een gunstige abonnementsprijs van € 3 korting per voorstelling . 

5. Groepsreservaties

Een reservatie voor een groep van minstens 10 personen (per voorstelling) geeft bij de podiumvoorstellingen een korting van € 3 op de kassaprijs. De verschillende kortingen zijn niet cumuleerbaar.

6. Statuut Verhoogde Tegemoetkoming (voormalig Omnio-statuut)

Iedereen die recht heeft op de Verhoogde Tegemoetkoming krijgt een korting van 50 % op de kassaprijs bij onze activiteiten. U kan hiervoor contact opnemen per mail cultuur@lanaken.be of T +32 89 739 850.

 

Betaling

Online via www.cclanaken.be

U reserveert uw tickets online via onze website. Er wordt u automatisch een betalingsverzoek toegewezen waarbij u onmiddellijk online kunt betalen. Na betaling ontvangt u uw toegangsbewijs per mail. U kan deze thuis afdrukken.
 

U kiest ervoor om de tickets via het Cultureel Centrum te reserveren:

U komt naar de balie van het Vrijetijdsinfopunt tijdens de openingsuren, betaalt uw tickets onmiddellijk cash of met bancontact en neemt ze mee.
U reserveert tickets per telefoon op het nummer +32 89 739 850. U komt deze binnen de veertien dagen aan het loket van het Vrijetijdsinfopunt betalen en afhalen. Of u kiest ervoor via mail een factuur te ontvangen.
Tickets moeten binnen twee weken na ontvangst van de reservatiebevestiging betaald zijn. Na ontvangst van uw betaling bezorgen wij u de tickets. 
Wij behouden ons het recht om te laat betaalde tickets (na 14 dagen vanaf bevestiging reservatie) terug in de verkoop te brengen. Dit geldt ook voor tickets die niet aan het loket afgehaald zijn 30’ vóór de aanvang van de activiteit. Verkochte tickets worden niet terugbetaald.

 

Dagkassa

De kassa is 45’ voor aanvang van de voorstelling open. Aan de dagkassa betaalt u de volledige prijs.

 

Cursussen en workshops

Inschrijven voor cursussen en workshops gebeurt op dezelfde wijze als de reservatie voor tickets. Wij behouden ons het recht om de plaats terug open te stellen indien het cursusgeld 14 dagen na inschrijving niet betaald is.
Cursussen werken met een minimum en een maximum aantal cursisten. Indien het minimum niet bereikt wordt, bestaat de mogelijkheid dat de cursus niet doorgaat. Het cursusgeld wordt dan teruggestort.
Wanneer u bent ingeschreven ontvangt u vóór aanvang van de cursus een begeleidende mail/brief met alle nodige informatie. Terugbetaling van cursusgeld kan enkel mits een geldig bewijs van overmacht (doktersattest).
Voor de cursussen van CVO 13 kan u inschrijven via www.cvo13.be.

Nieuwsbrief

Wil u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het cultureel centrum? Schrijf u via de website www.cclanaken.be in op de tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Belangrijk om te weten

 • Ringleiding
  Het cultureel centrum beschikt over een ringleiding voor slechthorenden.
 • Rolstoelgebruikers
  Voor rolstoelgebruikers kunnen plaatsen voorzien worden voor de eerste rij van de tribune. Gelieve het gebruik van een rolstoel steeds te vermelden bij het reserveren van tickets. De begeleider van een rolstoelgebruiker kan, mits voorlegging van een begeleiderspas een gratis ticket krijgen voor de voorstelling.
  Een begeleiderspas kan aangevraagd worden bij de Provincie Limburg, +32 11 237 250.
 • Laatkomers
  Laatkomers worden - enkel indien mogelijk - tijdens de pauze toegelaten.
 • Zaalplan Jan Rosier
  Bij de meeste voorstellingen is plaatsreservatie mogelijk. Enkel bij filmvoorstellingen 's avonds en een zaalopstelling met tafels zijn er geen genummerde plaatsen.
 • Op locatie
  Museumkerk – Groenplaats z/n, 3621 Oud-Rekem
  Sint-Petronellakapel - Heirbaan z/n, 3621 Rekem
  Helena's Hof - Lindestraat 109, 3620 Veldwezelt
  Sint Lambertuskerk - 3620 Veldwezelt

  Piano's Maene - Patersstraat 36, 3621 Oud-Rekem
  OC Berenhof – Berenhofstraat 12, 3620 Lanaken

  Hier zijn bij voorstellingen geen genummerde plaatsen voorzien.