Verkoop geschenkkaarten Lanaken met 50% gestegen

De digitale geschenkkaart Lanaken zit in de lift. Sinds de introductie in 2015 werd er een omzetstijging van 50% gerealiseerd ten voordele van de lokale middenstand. Het eerste jaar werden voor een totaalbedrag van € 57.000 geschenkkaarten besteld. Dit jaar staat de teller reeds op € 86.000. Met de eindejaarperiode voor de deur zal dit cijfer nog stijgen.

geschenkkaartDe geschenkkaarten zijn verkrijgbaar in bedragen van € 10, € 25 en € 50 en worden verpakt in een fris mapje met bijhorend lijstje met vermelding van de meer dan 50 deelnemende handelaars. Op die manier is ieder gewenst bedrag mogelijk en is de geschenkkaart onmiddellijk klaar om aan iemand cadeau te doen.

Niet alleen voor particulieren is de digitale geschenkkaart interessant. Sinds de introductie in 2015 bieden ook meer en meer bedrijven uit Lanaken de digitale geschenkkaart aan, aan hun personeel als eindejaarsgeschenk.  

Wie nog op zoek is naar een eindejaarsgeschenk, vindt in de digitale geschenkkaart Lanaken een ideale tip. De geschenkkaarten zijn te koop in het gemeentehuis en in de bibliotheek.