Veel deelnemers voor de fiets- en wandeltochten van Lanaken bubbelt

Lanaken bubbelt was een succes. Heel fijn dat jullie in grote getale deelnamen aan de initiatieven.
Onder andere de fiets- en wandeltochten werden goed gesmaakt. Vooral de beverwandeling en de slangenwandeling, 2 prachtige routes in de natuur, waren een schot in de roos.

  • Cijfers

Meer dan 400 personen namen deel. In totaal brachten 184 deelnemers hun antwoordformulier binnen. Die werden allemaal beloond met een ijsjesbon en er werden zoals beloofd ook een aantal winnaars uitgeloot die een Lanaken- bon van € 25 of zelfs van € 100 zullen ontvangen. 

  • Winnaars

We zetten even alle augustus- gelukkigen op een rijtje… De  winnaars van de slangenzoektocht zijn: Joeri Veugen, Leona Franssen en de families Vanhelden-Cauberg en Loomans. De wedstrijd rondom de centrumwandeling werd gewonnen door Lieve Bollen den de familie Vandebroek. Wat betreft de overige fietstochten mogen de families Wijnen, Sprooten en Korthout, Bea Gerits, Liesbet Fraussen en Adrienne Warson hun bon komen afhalen. De grote winnaars zijn de familie Giddelo en Patrick Willems. Omdat ze aan alle fiets- of wandeltochten deelnamen en hun antwoorden instuurden, mogen ze een waardebon van € 100 in ontvangst nemen. Dat geldt ook voor de familie Ruette-Mertens die aan alle fiets- en wandeltochten deelnam en dus een speciale vermelding verdient.

De bonnen zijn vanaf 4 september in de namiddag af te halen op de kinderboerderij.

Benieuwd naar de antwoorden van de zoektochten? Ze staan vanaf 4 september online op www.lanakenbubbelt.be

kindjes winnaars