Uw belastingaangifte indienen: FOD Financiën maakt het u gemakkelijk!

Vanaf mei start weer de jaarlijkse periode voor het indienen van uw belastingaangifte. Kijkt u met enige ongerustheid uit naar die periode? Dat is niet nodig. De FOD Financiën doet heel wat inspanningen om voor u het indienen van uw aangifte zo gemakkelijk mogelijk maken.

Wilt u uw aangifte laten invullen? Dan helpen experten van de FOD Financiën u graag tussen 2 mei en 29 juni 2018 op de volgende locaties:

  • In Lanaken: OC Neerharen (kasteelstraat 32) op vrijdag 18 mei en van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 mei van 9u tot 15u doorlopend
  • In de belastingkantoren van de FOD Financiën: RAC Genk, Dieplaan 12 te 3600 Genk in mei van 9u tot 12u en in juni van 9u tot 15u doorlopend
  • In Shopping 1 in Genk op zaterdag 2 juni van 10u tot 18u

U kunt ook terecht in om het even welke locatie, ook buiten uw regio. U kunt alle locaties terugvinden op de website: financien.belgium.be

Opgelet: u moet uw identiteitskaart meebrengen. Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht.

Kom bij voorkeur zo snel mogelijk in mei om lange wachtrijen te vermijden. Uw aangifte nog niet ontvangen? U hoeft niet langer te wachten, de experten van FOD Financiën kunnen u al helpen.

Heeft u vragen over uw aangifte? Dan kunt u de FAQ raadplegen op www.fin.belgium.be of het contact center van FOD Financiën contacteren op 0257 257 57.