UiTPAS Maasland: Neem deel aan activiteiten, spaar punten en krijg voordeel! Vanaf 7 september in Lanaken!

Op zaterdag 5 september wordt UiTPAS Maasland gelanceerd. Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken slaan de handen in elkaar en vormen samen de eerste UiTPAS regio in Limburg. Dit zorgt er voor dat inwoners op meer plaatsten punten kunnen sparen en omruilvoordelen kunnen ruilen. Om de lancering te vieren worden er in Lanaken 1.000 UitPASsen gratis weggegeven!

UiTPAS Maasland

Sinds 2014 is de UiTPAS een nieuw begrip in Maasmechelen en omstreken. Sinds de opstart zijn er meer dan 40 lokale organisaties aangesloten bij UiTPAS Maasmechelen. De UiTPAS is dé vrijetijdspas voor alle inwoners. Met een UiTPAS kan je punten sparen in je vrije tijd en die punten later omruilen voor leuke voordelen.

Vanaf zaterdag 5 september vormen stad Dilsen-Stokkem en gemeentes Lanaken en Maasmechelen samen UiTPAS Maasland. De bestaande UiTPAS gemeente Maasmechelen zal dus uitgebreid worden tot UiTPAS Maasland. Van bij de start zijn er maar liefst 70 partners en we hopen dat we het aantal partners de komende jaren alleen nog maar zal stijgen.

 

 

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen, met deze pas worden uitstapjes in het Maasland nog leuker. Met de UiTPAS willen de drie gemeentebesturen vrijetijdsparticipatie bevorderen en meer inzetten op vrijetijdsbeleving in de eigen regio. UiTPAS-houders kunnen punten sparen aan een van onze UiTPAS-zuilen of tijdens evenementen. Deze punten kan je omruilen in diverse leuke voordelen. Al deze voordelen vind je op www.uitpasmaasland.be. Naast het punten sparen en punten omruilen geeft de UiTPAS bovendien automatisch en discreet korting aan mensen in armoede.

Vanaf 7 september kan je de UiTPAS aankopen aan verschillende verkoopbalies van de drie gemeentebesturen. Voor een UiTPAS betaal je €5, mensen met recht op verhoogde tegemoetkoming hebben recht op een UiTPAS aan  €1.

Bij de aankoop van je UiTPAS krijg je al meteen heel wat leuke voordelen in onze regio: één gratis zwembeurt, één voorstelling aan abonnementstarief in de culturele centra van Lanaken en Maasmechelen, één gratis maaltijd in een van de drie lokale dienstencentra, één gratis ijsje op de nationale buitenspeeldag in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen en zoveel meer. Bovendien krijgt elke pashouder 3 UiTPAS-punten die je meteen kan omruilen in nog meer voordelen.

De UiTPAS is een persoonlijke kaart, je koopt hem eenmalig en voor levenslang aan. Punten sparen en omruilen kan in de eigen regio maar ook in alle andere UiTPAS-gemeentes, -regio’s en -steden in heel Vlaanderen en Brussel. Ook niet-inwoners van het Maasland kunnen punten sparen en punten omruilen.

In de toekomst hopen we de UiTPAS-regio uit te breiden naar het hele Maasland. Op die manier kunnen nog meer inwoners genieten van alle UiTPAS-voordelen én kunnen ze onze fantastisch mooie regio (her)ontdekken, want hier blijf je plakken!

 

Lanceringsacties

Zondag 6 september: Gratis ijsjes in Maasmechelen en Dilsen-Stokkem
Stad Dilsen-Stokkem en gemeente Maasmechelen delen gratis ijsjes uit om de lancering te vieren. Kom een gratis ijsje halen op een van de promolocaties en kom alles te weten over de UiTPAS. Je hebt tevens de kans om ter plaatse een UiTPAS aan te kopen.

 

Uur                               Dilsen-Stokkem                                       Maasmechelen

13.30 – 13.45 uur      Ontmoetingscentrum, Elen                     Speeltuin Beerensheuvel

14.00 – 14.30 uur      Parking zwembad de Haegh, Rotem     Parking Mané vzw, Opgrimbie

14.45 – 15.15 uur      Centrumplein Ter Motten, Dilsen          Wijkcentrum Boorsem

15.30 – 16.00 uur      Speelplein Tugela, Stokkem                    Speeltuin Jagersborg

16.15 – 16.45 uur       Kerkplein, Lanklaar                                 Kerkplein Leut

 

Vanaf maandag 7 september: eerste 1.000 UiTPASsen gratis

Gemeente Lanaken voorziet 1.000 gratis UiTPASsen voor de inwoners van Lanaken. Je kan vanaf maandag 7 september aan één van de UiTPAS-balies: academie, bibliotheek, dienstencentrum ‘Aan de Statie’, kinderboerderij Pietersheim, gemeentehuis, OCMW en aan het vrijetijdspunt Lanaken een gratis UiTPAS afhalen.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.uitpasmaasland.be 

Mailen kan naar  uitpas@dilsen-stokkem.beuitpas@lanaken.beuitpas@maasmechelen.be
UiTPAS Maasland is een initiatief van stad Dilsen-Stokkem, gemeente Lanaken en gemeente Maasmechelen i.s.m. Publiq.