Kerstwandeling - za 22 december

Ook dit jaar kan je in Lanaken deelnemen aan een gezellige kerstwandeling in en rond het bos van Pietersheim. Deze wandeltocht legt de nadruk op gezelligheid en samen eten en drinken met de nodige animatie. Zoals vorig jaar, gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel. Dit jaar werken Ronde Tafel Lanaken, Lions Maasland, Kiwanis Lanaken en Fifty-one Club Mosae samen en hebben gekozen om vzw SPEL te steunen. SPEL vzw is een organisatie die via methodieken uit de muziek- en dramatherapie het psychosociaal welbevinden van kinderen en jongeren wil bevorderen en hun sociaal-emotionele ontwikkeling wil stimuleren.

KerstwandelingDe wandeling zal doorgaan op zaterdag 22 december 2018, de deelnemers kunnen starten tussen 16u en 19u. Tijdens de wandeling komt u voorbij 6 standjes met animatie waarbij u verwend zal worden met een aperitief, hapje, soep, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert.

U kan de kaarten afhalen/bestellen op onderstaande adressen tot uiterlijk vrijdag 14 december 2018.

  • Aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt, Aan de Engelse Hof 10/4 te Lanaken - T 089 739 850
  • Domein Pietersheim, Neerharenweg 12 te Lanaken – T 089 712 120
  • In het Toeristisch infokantoor te Oud-Rekem, Kanaalstraat 10 te Rekem – T 089 722 467
  • Bij Traiteur Jaco, Bessemerstraat 2 te Lanaken
  • Door te mailen naar kerstwandeling@qualitytime4U.be

De prijs voor de kaarten is € 18,50 per volwassen persoon, de kaarten voor kinderen jonger dan 12 jaar kosten € 9. Onder de 3 jaar is gratis. Er kan enkel met cash betaald worden.

Hopelijk zien we veel deelnemers zodat we het goede doel een mooie som kunnen overhandigen.