De toekomst van Lanaken. Droom en denk mee!

Wil jij mee dromen en denken over de toekomst van Lanaken? De gemeente denkt na over haar toekomst en nodigt jou uit om mee te denken. In wat voor gemeente wil jij wonen? Waar moet er volgens jou aandacht aan besteed worden? In welke omgeving wil je je kinderen of kleinkinderen zien opgroeien? Met welke acties kunnen we dat toekomstbeeld waarmaken?

Schrijf je hier in!
 

We nodigen je uit om mee te denken en te dromen. We verwachten je op dinsdag 17 september om 18u30 in het Cultureel Centrum. Die avond gaan we samen dromen, denken en praten over onze toekomst. We hebben vijf krijtlijnen uitgezet. Je gaat in een kleine groep aan de slag rond twee van deze vijf thema’s:

  • Jonge gezinnen en jeugd
  • Werken en ondernemen
  • Groen, klimaat en verkeer
  • Sociaal, gezond en vrije tijd
  • Leefbare deelgemeenten.

Je wordt vanaf 18u30 ontvangen met broodjes. We starten om 19u en het einde is voorzien om 22u. Daarna heb je nog de mogelijkheid om - met een drankje in de hand - de ideeën van andere groepen te bekijken.

Met jullie ideeën gaat de gemeente daarna aan de slag. De ideeën worden afgestemd op de plannen van het bestuur en mee opgenomen in de doelstellingen voor de komende jaren.
 

Schrijf je hier in!
 

De toekomst van Lanaken