De Sint is er ook dit jaar voor de kinderen in Lanaken

De kinderen in Lanaken mogen zich alvast beginnen te verheugen: ook dit jaar zal hij er weer zijn voor de kinderen van Lanaken. Helaas kan dit niet via de eerder geplande Sinterklaas drive-in-tocht. Dat bleek uit een telefoontje dat de Sint uit Brussel gekregen heeft van de ‘Minister van Sinterklaaszaken’. Daarop heeft de Sint onmiddellijk zijn Ideepiet bij zich geroepen en die had inderdaad meteen een goed alternatief.

Sint ‘anders dan anders’ op 14 november

Sinterklaas zal op zaterdag 14 november een videoboodschap brengen voor de kinderen van Lanaken. De Taxipiet zal bovendien die namiddag een verrassing aan de kinderen bezorgen. Niet via het scherm, maar bij de kinderen thuis. De Organisatiepiet vraagt wel dat de mama’s en de papa’s vooraf even inschrijven voor die verrassing, want hij wil dat het ‘tot in de puntjes’ geregeld is voor de kinderen. En als de mama’s en papa’s ingeschreven hebben zal de Camerapiet aan hun laten weten waar ze de videoboodschap van de Sint kunnen bekijken.
 

Oproep voor de kinderen: versier je raam

Zou het niet leuk zijn dat de Taxipieten een leuke verwelkoming krijgen? Daar kunnen de kinderen voor zorgen door samen met mama en papa het raam van je huis te versieren. Dat zullen de Pieten wel leuk vinden! Maak er zeker een foto van en post die zaterdag 14 november op sociale media met #sintinlanaken. De Feestboekpiet zal er voor zorgen dat de foto’s in de kijker komen te staan.

De Sint en zijn Pieten kijken er alvast heel erg naar uit. Hopelijk jullie ook!
 

Praktisch
  • Alleen op inschrijving voor kinderen die in de gemeente Lanaken wonen.
  • Inschrijven kan vanaf dinsdag 3 november om 9u op www.lanaken.be/sint (via I-school).
  • In totaal kan de Taxipiet 500 verrassingen afleveren. Daarna is alles op.