Binnenkort openen enkele nieuwe zaken in Lanaken!

Een bierpunt, Hans Anders, personal fitnesscoach, gezondheidsstudio/kapsalon en smartphone herstelpunt openen binnenkort hun deuren in het centrum van Lanaken. De gemeente zet volop in op de persoonlijke ondersteuning van ondernemers. Dit zorgt ervoor dat meer en meer ondernemers de weg naar Lanaken vinden.

Nieuwe winkel in LanakenDe starterspremie tot 10.000 euro, de digitale geschenkkaart, de terugbetaling van bedrijvenbelasting en het gemeentelijk deel van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, de aanwervingssubsidie en de professionele begeleiding van zelfstandigen in moeilijkheden door vzw Dyzo zijn maar enkele voorbeelden van hoe Lanaken een gunstig klimaat voor ondernemers creëert.

Verschillende nieuwe ondernemers zijn volop bezig om zich in Lanaken te vestigen. Binnenkort zal er in Lanaken een vestiging van Hans Anders komen zodat het bestaande brillenassortiment in Lanaken verder uitgebreid wordt. Schoonheid en gezondheid zijn een échte hype, die ook in Lanaken versterkt zal worden door een personal fitnesscoach en een nieuwe gezondheidsstudio/kapsalon in het centrum van Lanaken.

Voor de jeugd en bierliefhebber komt er in het pand van de voormalige Providentia een Bierpunt en de digitale Lanakenaar zal zijn toestel kunnen laten herstellen in een nieuw smartphone herstelpunt. Verder zal sociale economie Maasland in een pop-upstore hun omvangrijke dienstverlening promoten.

Tot binnenkort in één van de vele handelszaken in Lanaken!