WSV De Sparrentrippers

Wandels Sport Vereniging De Sparrentrippers is ontstaan op 23 februari 1969, 2 jaar na het inrichten van de 1ste Sparrentrip, door een aantal inrichters hiervan en wandelaars.
We organiseerden vele wandelingen. Al 48 x De Sparrentrip, vele Wintertochten, Avondvierdaagsen, Sint Maartensavondtochten, Paastochten, Midweektochten op woensdag, Wandelingen langs Grote Route Paden op 2de Kerstdag. Stippelden en markeerden ooit een gedeelte (tussen Voerstreek en Genk) van het Grote Route -pad 5, dat loop van de Adriatische kust tot de Noordzee. Op ons programma stonden en staan ook meerdere malen per jaar busuitstappen naar andere bevriende clubs . Regelmatig gingen en gaan we nog steeds op meerdaagse wandelreis naar het buitenland: Denemarken, Polen, Joegoslavië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Nederland passeerden de revue.
Begin jaren 80 telde onze vereniging meer dan 500 leden en mochten wij op onze Sparrentrip van het laatste weekend van September liefst meer dan 5000 wandelaars inschrijven op zaterdag en zondag samen. De wandelaars kwamen, en komen nog steeds van heinde en ver in België, maar ook vanuit diverse Europese landen.

Voor meer informatie: 

Contactpersoon Van Rymersdael Maria
Telefoonnummer 089 71 82 72  of 0496 05 81 20       
Email Deanna@scarlet.be
Sportterrein Diverse OC's in Groot-Lanaken
Website /
Extra Kinderen tot 14 jaar, begeleidt zijnde van  ouder of grootouder, nemen gratis deel aan onze wandelingen.

 

sparrentrippers