MUDORI Lanaken – Hapkido & Haedong Kumdo

Bij Mudori Lanaken ben je al sinds 1992 aan het juiste adres om het originele Koreaanse Hapkido (Zelfverdediging) of Haedong Kumdo (zwaardvechten) te leren kennen. Er wordt getraind op alle aspecten van het Hapkido, zijnde een grote variatie aan trap- en stoot technieken, zelfverdedigingstechnieken toepasbaar in de meest voorkomende straatsituaties en valbreken, maar ook wordt er de nodige aandacht besteed aan conditietraining en de typische Koreaanse cultuur. Tijdens de Haedong Kumdo trainingen krijg je bovendien de kans om te proeven van het traditioneel Koreaans zwaardvechten en leer je op een veilige manier de weg van het zwaard kennen.
Wij staan kortom voor een leuke, gevarieerde training met ervaren trainers in een ontspannen, niet-agressieve context waarbij je zowel je conditie, je zelfvertrouwen als je vermogen tot zelfverdediging een stevige boost kan geven.
Wij bieden trainingen aan vanaf de leeftijd van 10 jaar tot en met 14 jaar in een Hapkido jeugdgroep, daarnaast is er een volwassenengroep voor Hapkido en één voor Haedong Kumdo die toegankelijk is vanaf 15 jaar tot …. (alle leeftijden zijn welkom).

Trainingsuren:Mudori

Hapkido Jeugdgroep: Maandag & Vrijdag, 18u30-19u30 (10-14j)

Hapkido Volwassenengroep: Maandag & Vrijdag, 19u45-21u15 (15+j)

Haedong Kumdo: Woensdag, 19u45-21u15 (15+j)

Kom gerust langs voor een aantal gratis proeflessen!

 

 

 

 

Voor meer informatie:

Contactpersoon Yves Coox
Telefoonnummer 0473/23.97.05
Email yves.coox@hotmail.com
Sportterrein Biesweg 16, 3620 Lanaken. 2e verdieping van de lagere school in Gellik, naast TTC Jevota.
Website www.mudori.com
Extra www.facebook.com/mudorilanaken