Linedancers Lanaken

De Line Dancers Lanaken is een jonge, bruisende en zeer dynamische vereniging te Lanaken. Onze leden varieren in leeftijd van twintigers tot zeventigers, samen plezier beleven met line dansen, dat staat voorop !
Deze gezellige club biedt naast heel veel dansplezier, het linedansen, ontspanning in een gezellige sfeer en een hechte teamgeest!

linedancers lanaken Van jong tot oud iedereen kan deze vorm van bewegen leren. Naast de concentratie om de pasjes goed te leren, staat bewegen op de eerste plaats op heerlijke muziek.
Bij deze tak van dansen heb je geen danspartner nodig !
Line dansen, de naam zegt het al is dansen op een lijn, een rij. Alle dansers maken gelijktijdig dezelfde bewegingingen, dezelfde pasjes. Naast het line dansen komen ook partnerdansen aan bod.

Iedere dinsdag vanaf 19.00 uur hebben de beginners les, vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur de gevorderden, wij dansen het hele jaar door.

Naast onze wekelijkse lesavond op de dinsdag hebben de Line Dancers Lanaken jaarlijks een programma van activieiten, samen met de Maastrichtse Country Dancers, zoals de gezamenlijke kerstviering, de zomeruitstap, het grote dans-evenement op het Vrijthof te Maastricht, leuke gezellige dansavonden en nog  veel meer.

Voor meer informatie:

Contactpersoon Margo Smits
Telefoonnummer 0472 869 057
Email countrylanaken@gmail.com
Plaats van sportbeoefening Zaal Berenhof, Berenhofstraat, 3620 Lanaken
Website http://www.maastrichtsecountrydancers.nl
Extra /

 

linedancers lanaken 1