Hobby Dance Balando

Dansclub Balando is reeds meer dan 20 jaar actief en richt zich vooral tot mensen die dansen best wel leuk vinden maar zoals zo vaak steeds weer uitgesteld om het dan uiteindelijk toch eens te proberen.
Onze hoofdactiviteit is het standaarddansen – 1 lesuur/week gespreid over 2 lesreeksen (sept – mei, instappen enkel in sept.) maar je kan je ook kiezen voor een korte cursus van 8 lessen in 1 bepaalde dans (instappen 3x/jaar) en is er ook de mogelijkheid privé- of groepslessen te volgen of het aanleren van een welbepaalde dans voor bijzondere gelegenheden (bv. openingsdans huwelijk) – kan enkel op afspraak.
Naast de lessen worden er iedere week ook oefenavonden – elke zaterdag vanaf 21:00 u. alsook de 2de zondag v.d maand vanaf 20:30 u. - ingericht die, mits het respecteren van een normaal sociale gedragscode, voor iedereen toegankelijk zijn. U kan hier naar hartenlust dansen, iets drinken, gezellig wat keuvelen m.a.w. een hele avond ” Quality-Time ” met zijn tweeën.
Al onze activiteiten vinden plaats in het “OC Kleiveld” te Rekem.
U bent in ieder geval van harte welkom.
Wij hebben zeker niet de pretentie andere dansclubs te beoordelen of te bekritiseren, en iedereen heeft sterke en minder sterke punten, maar Hobby Dance Balando moet je gewoon uitgeprobeerd hebben want

Er zijn dansclubs.........
......en er zijn dansclubs
 
Voor meer informatie: 
Contactpersoon Beckers Guillaume
Telefoonnummer 089/ 71.10.42   0475/56.60.19
Email balando@gmail.com
Plaats van sportbeoefening OC Kleinveld, Rekem
Website http://www.balando-dansclub.be/
Extra /