F.C. Veldwezelt

Het is de missie van voetbalclub FC Veldwezelt om voetbal/leven te brengen in het dorp. En dat vertaalt zich ook in de doelen die onze jeugdwerking nastreeft.

FCV Jeugd wil:

  • kinderen/jongeren stimuleren om te bewegen in de buitenlucht. Bewegen is belangrijk voor de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling.
  • jeugdspelers plezier laten beleven aan het voetbalspel.
  • jeugdspelers kansen geven en opleiden, ieder op zijn niveau. Iedere jeugdspeler is uniek en heeft zijn/haar kwaliteiten.
  • haar jeugdwerking organiseren op een opvoedkundig en sportief verantwoorde manier, met als doel haar spelers verder te ontwikkelen - als voetballer en als mens.
  • als actieve vereniging in de gemeenschap Veldwezelt zorgen voor sociale verbindingen tussen spelers, trainers, afgevaardigden, ouders, supporters,  vrijwilligers. Iedereen moet zich welkom en thuis voelen in onze club.
  • voor een lange termijnproject gaan: de jeugd is de toekomst! Op termijn krijgen kwaliteitsvolle spelers uit de eigen jeugdwerking zo een plek in de seniorenploeg.

Ben je tussen 4 en 21 jaar
Heb je zin om te voetballen?

fc veldwezelt
 

Tijdens een proeftraining kan je vrijblijvend komen kennismaken en proberen. Onze jongste spelertjes (voorlaatste kleuterklas) maken spelenderwijs kennis met voetbal. Het is ook mogelijk voor meisjes om lid te worden van de club. Onze trainers en afgevaardigden vertellen je graag meer over onze jeugdwerking.

 

 

Voor meer informatie: 

Contactpersoon Van Hoof Lieven
Telefoonnummer +32 479 45 97 16
Email lieven.van.hoof@verz.kbc.be
Sportterrein Winevenstraat 56, Veldwezelt
Website www.fcveldwezelt.be
Extra

facebook.com/fcveldwezelt

Instagram: fc_veldwezelt

 

FC Veldwezeltfcv