Kijk, ik fiets! - zondag 8 september

Kijk ik fiets is een project waarbij 4 tot 7-jarigen, die al vlot kunnen fietsen met steunwieltjes of met een loopfiets, op een halve dag leren fietsen op twee wielen. De begeleiding van de kinderen gebeurt door één van de ouders. Een ervaren monitor begeleidt de fietsles en geeft nuttige tips. Bedoeling is om op het einde van de sessie alle kinderen fietsend op twee wielen naar huis te zien keren, met hun fietsdiploma in de hand.

Kijk, ik fiets ! De fiets is voor korte afstanden een ideaal middel om je te verplaatsen: het is gezond, goedkoop en leuk! Jong geleerd is oud gedaan! Als Limburgse gemeente bieden we daarom dit jaar opnieuw de mogelijkheid voor een cursus Kijk, ik fiets! Leer uw kind fietsen op twee wielen met behulp van enkele nuttige tips van een ervaren monitor en actieve begeleiding van uzelf als ouder. Veel fietsplezier!

Kijk, ik fiets!
Zondag 8 september 2019

10u00-12u00

Leeftijd: 4 tot 7 jarigen (vlot kunnen rijden op loopfiets)
Locatie: parking Cultureel Centrum
Deelnemers: max 15 per sessie
Prijs: € 3

BELANGRIJK! ouders begeleiden actief mee, sportieve kledij is dus belangrijk ook voor de ouders! 

breng zeker de fiets mee zonder zijwieltjes en een helm. 

BELANGRIJK zorg ervoor dat de fiets niet te groot is. En dat het zadel niet op de laagste stand staat. Zo kunnen onze fietsstangen het best vastgemaakt worden. 

Inschrijven via het inschrijfprogramma i-school. Heb je dit nog nooit gebruikt? Klik dan HIER

Ondervind je dan nog problemen? Dan kan u altijd bellen naar 089/739 850 of mailen naar sport@lanaken.be 

In Samenwerking met: Sport Vlaanderen, Dilsen-Stokkem en Maasmechelen