Helpende handen!

We zijn altijd opzoek naar helpende handen op de jeugddienst! Neem snel een kijkje.

 • Vrijwilligers Spelotheek

  spelotheek In de spelotheek kan je spelletjes, speelgoed en tools om te helpen leren uitlenen zoals je boeken uitleent in de Bib. Als deze spellen terug komen moet alles nageteld worden en afgewassen. Dit kunnen we niet alleen. We gaan op zoek naar helpende handen!

 • Jobstudenten gezocht! Speelpleinwerking 2021 - deadline 22/01

  moni's De Gemeente Lanaken is op zoek naar jongeren die zich gedurende de zomervakantie willen inzetten als jobstudent. Naast een zéér goede verloning, bieden we je hopen vriendschap en plezier binnen de speelpleinwerking!

 • Jobstudenten Kinderopvang Villa Kakelbont + Kinderdagverblijf ''Blommeke" 2021

  jobstudent_gezocht We zijn ook op zoek naar studenten die zich gedurende paasvakantie en/of zomervakantie willen inzetten als jobstudent in onze Kinderopvang "Villa Kakelbont" en Kinderdagverblijf "het Blommeke". Ook hier bieden we een zéér goede verloningen en een leuke, speelse omgeving!
  Tijdens de openingsuren van de kinderopvang (7u-18u) zorg je, samen met ons team van gediplomeerde kinderbegeleidsters voor de begeleiding, spelactiviteiten en verzorgen van onze baby's,peuters en kleuters.

 • Monitor op speelpleinwerking worden, iets voor jou?

  folder spw voorkant Ben jij op zoek naar iets leuks om te doen deze zomer EN speel je graag met kinderen? Waarom dan niet werken als animator bij Speelpleinwerking Lanaken? Meldt je dan aan voor het infomoment.