Gezond tafelen

Gezond tafelen in het dienstencentrum!

Gezond tafelenOp dinsdag en donderdag kun je van 11u30 tot 13.00u in het dienstencentrum terecht voor een warme, gezonde maaltijd. Samen eten, het is altijd gezelliger! De maaltijden worden bereid door chef-kok Ronny Tollenaers van het WZC Ludinaca (voorheen Huize vzw St.-Anna). Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdschotel en dessert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet of allergie.

Belangrijk is dat u reserveert de werkdag voordien, voor 11.00u en dat kan via T 089 730 061 of dienstencentrum@lanaken.be – (opgelet : Graag 2 dagen vooraf reserveren voor een dieetmaaltijd).

Prijs: € 6,50
 

Menu januari 2018

Do. 4/1 - Kippensoep - stoofvlees met appelmoes met frietjes  - chocolademousse
Di. 6/1 - Erwtensoep met spekjes - schnitzel met jagershuis - fijne boontjes – aardappelen - fruitpudding
Do. 11/1 - Minestronesoep – chipolata - witte kool – aardappelblokjes - fruit op sap
Di. 16/1 - Waterkersroomsoep - varkenslapje met champignonsaus - spruitjes met spek- aardappelpuree -   mokkaflan
Do. 18/1 - Groentebouillon - gebakken visfilet met tartaar – spinaziestamppot - yoghurt
Di. 23/1 - Tomatenroomsoep – kipfilet in currysaus met ananas  -rijst - tiramisu
Do. 25/1 - Aardappelsoep-cordon bleu-gebakken witloof-kroketten-ijsje
Di. 30/1 - Preisoep – braadworst – schorseneren – peterselieaardappelen - vanilleflan