Gezond tafelen

Gezond tafelen in het dienstencentrum!

Gezond tafelenOp dinsdag, donderdag en vrijdag kun je van 11u30 tot 13.00u in het dienstencentrum terecht voor een warme, gezonde maaltijd. Samen eten, het is altijd gezelliger! De maaltijden worden bereid door chef-kok Ronny Tollenaers van het WZC Ludinaca. Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdschotel en dessert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet of allergie.

Belangrijk is dat u reserveert de werkdag voordien, voor 11.00u en dat kan via T 089 730 061 of dienstencentrum@lanaken.be – (opgelet : Graag 2 dagen vooraf reserveren voor een dieetmaaltijd).

Prijs: € 6,50

 

 

Menu september 2018 :

Di. 4/9                Seldersoep/blinde vink met mosterdsaus/bloemkool/natuuraardappelen/fruitpudding

Do. 6/9                Minestronesoep/stoofvlees/appelmoes-frieten/panna cotta met rood fruit

Vr. 7/9                 Franse uiensoep/Schnitzel in champignonsaus/gebakken witloof/aardappelpuree/yoghurt

Di. 11/9               Juliennesoep met kip/kalfsbrood/broccoliroosjes/kaas-aardappelblokjes/chocolademousse

Do. 13/9              Aardappelsoep/goulash/slaatje/kroketten/liegeois mokka

Vr. 14/9                 Wortelcrèmesoep/vide/slaatje/frieten/Speculoospudding 

Di. 18/9               Tomatensoep/kotelet blackwell/snijbonen/natuuraardappelen/tiramisu

Do. 20/9               Gemengde groentesoep/kippenbout/pepersaus/rauwkost/friet/koekjespudding

Vr. 21/9                Feestmenu : 1 jaar LDC “Aan de Statie”  - Aperitief van het huis/tomatensoep met balletjes/varkenshaasjes in kruidenroomsaus/groentenkransje/kroketten/sabayon met rood fruit

Di. 25/9                Tomatenbouillon/braadworst/rode kool/natuuraardappelen/rijstpap

Do. 27/9               Aspergesoep/kalfsblanket/perziken/rijst/sabayon

Vr. 28/9                Waterkerssoep/zalmfilet/prei in room/aardappelpuree/fruit op sap

 

Menu oktober 2018 :

Di. 2/10                      Erwtensoep met spekjes/Savooistamppot met braadworst/yoghurt

Do. 4/10                     Kippebouillon/ Spaghetti Bolognaise/panna cotta met rood fruit

Vr. 5/10                      Gemengde groentensoep/ Zalmfilet met normandische saus, spinazie in room en puree/ fruitsalade

Di. 9/10                      Selderveloute/Schnitsel met rauwkost en frieten/ rijstpap

Do. 11/10                   Bonensoep/ Zuurkoolstamppot met spek en mosterdsaus/ koekjespudding

Vr. 12/10                    Juliennesoep/ Blinde vink met spruiten en aardappelen/ Mokkaflan

Di. 16/10                    Wortelsoep/ Calamaris met tartaar/slaatje/frieten/ tiramisu

Do. 18/10                   Champignonsoep/VArkensgebraad met blackwellsaus/ rode kool aardappelen/ liegeois

Vr. 19/10                    Tomatenbouillon/ Witloofrolletje met ham en kaas gegratineerd/puree/ Fruit op sap

Di. 23/10                    Spinaziesoep/ Kippenhaasje met pepersaus/gevulde peertjes/gebakken aardappelen/ yoghurt

Do. 25/10                   Aardappelsoep/Goulash/rauwkost/frieten/ IJsje

Vr. 26/10                    Minestrone/Kalfsbrood met rode kool/ aardappelen/ Caramelpudding

Di. 30/10                    Uiensoep/varkenslapje met mosterdsaus/spruiten/ aardappelen/ chocolademousse