Gezond tafelen

Gezond tafelen in het dienstencentrum!

Keuken dienstencentrum

Op dinsdag en donderdag kun je van 11u30 tot 13.00u in het dienstencentrum terecht voor een warme, gezonde maaltijd. Samen eten, het is altijd gezelliger! De maaltijden worden bereid door chef-kok Ronny Tollenaers van het WZC Ludinaca (voorheen Huize vzw St.-Anna). Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdschotel en dessert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet of allergie.

Belangrijk is dat u reserveert de werkdag voordien, voor 11.00u en dat kan via T 089 730 061 of dienstencentrum@lanaken.be – (opgelet : Graag 2 dagen vooraf reserveren voor een dieetmaaltijd).

Prijs: € 6,50
 

Menu september
5/9 Seldersoep/Cordonbleu in tomatensaus-worteltjes-rösti’s/Yoghurt
7/9 Minestronesoep/Stoofvlees-appelmoes-frietjes/mokkamousse
12/9 Cressonsoep/Kalkoenrollade-currysaus met wokgroenten-rijst/Fruit op sap
14/9 Aardappelsoep/Varkenslapje-selder-aardappelblokjes/Vanilleflan
19/9 Spinaziesoep/Blinde vink-koude bonen-gebakken aardappelen/Ijsje
21/9 Preisoep/Kalkoenrollade-currysaus-rijst/Panna Cotta
26/9 Wortelsoep/Koude schotel met aardappelsalade/Tiramisu
28/9 Kippensoep/Gehaktballetjes-bloemkool-aardappelen/Rijstpap
 
Menu oktober
3/10 Groentenbouillon/gebakken visfilet tartaarsaus/groentenpuree/ijsje
5/10 Erwtensoep/varkensgebraad pepersaus boontjes/kroketten/fruitpudding
10/10 Paprikasoep/ goulash met rijst/ chocomousse                
12/10 Gemengde groentesoep/pasta bolognaise/fruitsalade
17/10 Broccolisoep/vide met frieten en rauwkost/ yoghurt
19/10 Vermicellisoep/ chipolata broccoliroosjes en natuuraardappelen/LIegeois
24/10 Preisoep/Schnitsel met jagersaus erwten en wortelen aardappelnootjes/vanilleflan
26/10 Waterkerssoep/gestoomde visfilet/prei in roomsaus/puree/ bresilienne ijsje
31/10 Kippenbouillon/Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons puree/ cake