Gezond tafelen

Gezond tafelen in het dienstencentrum!

 

 Op dinsdag, donderdag en vrijdag kun je van 11u30 tot 13.00u in het dienstencentrum terecht voor een warme, gezonde maaltijd. Samen eten, het is altijd gezelliger! De maaltijden worden bereid door chef-kok Ronny Tollenaers van het WZC Ludinaca. Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdschotel en dessert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet of allergie.

Belangrijk is dat u reserveert de werkdag voordien, voor 11.00u en dat kan via T 089 730 061 of dienstencentrum@lanaken.be – (opgelet : Graag 2 dagen vooraf reserveren voor een dieetmaaltijd).

Prijs: € 6,50

Gezond tafelen in het dienstencentrum : dinsdag, donderdag en vrijdag – 11u30 tot 12u30 (restaurant sluit om 13u)

 

MENU : FEBRUARI 2019

Vr. 1/2             Brunoisesoep met vermicelli/visfilet met tartaarsaus en spinaziestamppot/rijstpap.

Di. 5/2             Kervelsoep met rijst/ kippenhaasje met champignonsaus / rauw witloof / aardappelblokjes / mokkaflan.

Do. 7/2            Erwtensoep met spekjes / braadworst met snijbonen en natuuraardappelen / duo pudding.

Vr. 8/2             Tomatensoep / cordon bleu / rode kool en puree / yoghurt

Di. 12/2           Gemengde groentesoep / blinde vink met witte kool in melksaus / gebakken aardappelen / fruit op sap.

Do. 14/2          Aardappelsoep / goulash met rauwkost / frieten / ijsje.

Vr. 15/2            Paprikasoep met rijst / vispasteitje / juliennegroenten / peterseliepuree / chocolademousse.

Di. 19/2            Selder velouté / schnitzel met pepersaus / gegratineerde bloemkool / aardappelnootjes / tiramisu.

Do.  21/2          Franse uiensoep / spaghetti bolognese / koekjespudding.

Vr. 22/2            Bloemkoolsoep / calamaris met tartaar / rauwkost en puree / illinois

Di. 26/2            Wortelcrèmesoep / kippenbout met vleessaus /halve perzik / rijst / chocoladepudding

Do. 28/2           Bonensoep met spekblokjes / varkensgebraad met blackwellsaus / selderblokjes in  roomsaus / peterselieaardappelen / panna cotta

 
MENU : MAART 2019

 

Vr. 1/3              Juliennesoep / visfilet met nantuasaus / spinaziestamppot / fruitpudding

Do. 7/3              Spinazie in room / goulash met slaatje en frieten / chocolademousse

Vr. 8/3              Kervelsoep met rijst / braadworst met vleessaus / schorseneren / aardappelpuree /fruit op sap

Di.12/3             Erwtensoep met spekjes / drumstick met currysaus en rijst / mokkaflan

Do. 14/3           Paprikasoep / varkenslapje in blackwellsaus / worteltjes / natuuraardappelen / yoghurt

Vr. 15/3             Selder velouté / schnitzel met rode kool en aardappelblokjes / vanilleflan

Di. 19/3            Champignonsoep / visstick met tartaar / spinaziestamppot / tiramisu

Do. 21/3           Aspergesoep / chipolata met broccoliroosjes / gebakken aardappelen met spekjes / liegeois

Vr. 22/3            Franse uiensoep / kipstoofpotje met erwtjes en puree / rijstpap

Di. 26/3            Broccoliroomsoep / vispasteitje met prei in room / aardappelpuree / mokkapudding

Do. 28/3           Aardappelsoep / kotelet op grootmoeders wijze / natuur aardappelen / chocolademousse

Vr. 29/3            Kippenroomsoep / kalkoenrollade met pepersaus / gevulde peertjes / gebakken aardappelen / mousse met advocaat

 

 

Tafelen in de buurthuizen van Lanaken :

 

Buurthuis Gellik : OC 't Kloester, Biesweg 16, Gellik - Elke weekdag tussen 9u en 16u.

Buurthuis Veldwezelt : OC Berenhof, Berenhofstraat 12, Veldwezelt - Elke donderdag tussen 12u en 16u.

Buurthuis Neerharen : OC Neerharen, Kasteelstraat 32, Neerharen - Elke vrijdag tussen 12u en 13u. 

INFO EN RESERVERINGEN : T. 089 721 219 - www.lanaken.be/oase