Gezond tafelen

Gezond tafelen in het dienstencentrum!

Gezond tafelenOp dinsdag en donderdag kun je van 11u30 tot 13.00u in het dienstencentrum terecht voor een warme, gezonde maaltijd. Samen eten, het is altijd gezelliger! De maaltijden worden bereid door chef-kok Ronny Tollenaers van het WZC Ludinaca (voorheen Huize vzw St.-Anna). Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdschotel en dessert. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw dieet of allergie.

Belangrijk is dat u reserveert de werkdag voordien, voor 11.00u en dat kan via T 089 730 061 of dienstencentrum@lanaken.be – (opgelet : Graag 2 dagen vooraf reserveren voor een dieetmaaltijd).

Prijs: € 6,50


Menu - APRIL 2018

Di. 3/4 - Kervelsoep – kroketten met rauwkost – goulash – Liègois.

Do. 5/4 - Tomatenbouillon – drumsticks – bloemkool – natuuraardappelen – yoghurt.

Vr. 6/4 - Juliennesoep - Witloof met kaas en hesp gegratineerd – puree – karamelpudding.

Di. 10/4 - Peterseliesoep – broccoliroosjes/aardappelgratin – blinde vink – rijstpap

Do. 12/4 - Champignonsoep – frieten – vidé – slaatje – ijsje.

Vr. 13/4 - Uiensoep – spaghetti bolognaise – yoghurt.

Di. 17/4 - Aspergeroomsoep - Kalfsblanquette – rijst – perziken – koekjespudding

Do. 19/4 - Kippecrèmesoep – gebakken aardappelen – chipolata met erwten – fruitpudding.

Vr. 20/4 - Seldersoep – Koude schotel met vlees – aardappelsalade – fruit op sap.

Di. 24/4 - Preisoep – schnitzel in jagersaus – puree – schorseneren – chocoladeflan.

Do. 26/4 - Bloemkoolsoep – frietjes – appelmoes – stoofvlees – ijsje.

Vr. 27/4 - Bouillonsoep met vermicelli – spinaziestamppot – gebakken visfilet in tartaarsaus – panna cotta

 

Menu - MEI 2018

3 mei  -  Kippenbouillon/ kalfsbrood met vleessaus koude boontjes/aardappelpuree/ vanilleflan

4 mei - Aardappelsoep/ gebakken vis met tartaar spinaziestamppot/fruit op sap

8 mei - Tomatensoep/ Schnitsel met pepersaus rauwkost en gebakken aardappelen/yoghurt

15 mei - Gemengde groentesoep/ stoofvlees appelmoes frieten/tiramisu

17 mei - Seldersoep/varkensgebraad met blackwellsaus/ bloemkool/natuuraardappelen/ chocolademousse

18 mei - Aspergesoep/ vispasteitje prei in room aardappelpuree/mokkapudding

22mei - Kervelsoep met rijst/ kippenbout met champignonsaus perzik kroketten/ijsje

24 mei - Paprikasoep met rijst/varkenslapje met mosterdsaus witte kool natuuraardappelen/koekjespudding

25 mei - Cressoncreme/ braadworst broccoliroosjes natuuraardappelen/advokaatmousse

29 mei - Bloemkoolsoep/ spaghetti bolognaise/ panna cotta

31 mei - Brunoisesoep met vermicelli/ goulash slaatje frieten/ speculoospudding